Nexus 6 va primi actualizarea la Android Nougat 7.1.1. în prima jumătate a lunii ianuarie


Motorola Nexus 6, lansat în noiembrie 2014, este cel mai vechi telefon Nexus pentru care Google livrează actualizarea la Android Nougat 7.1.1., probabil ultima pe care acesta o primește.

După ce actualizarea din luna august la Android Nougat 7.0 a decurs fără probleme, iată că pentru versiunea 7.1.1., lansată de Google la începutul lunii decembrie, programul de actualizare pentru Nexus 6 a fost declat. Exista confirmarea celor de la Google că dispozitivul va fi actualizat la rândul său, însă nu existau informații despre când anume se va întâmpla asta.


Din fericire situația devine un pic mai clară odată cu un răspuns primit de cei de la AndroidPolice de la Google, care arată cam așa:

Unfortunately, we found a last minute bug that was specific to the Nexus 6, which has caused the delay of the 7.1.1 OTA rollout. We've since fixed the issue and will be rolling out an update in early January.

Nimic altceva decât un bug specific pentru Nexus 6 care a dat peste cap programul de actualizare propus inițial de Google.😂

Așadar, pe la începutul lunii ianuarie ne putem aștepta ca și Nexus 6 să primească Android 7.1.1., probabil ultima actualizare oficială de care va avea parte.

Sursa: AndroidPolice

Niciun comentariu:
Write comentarii