Google a publicat Android Wear 2.0 Developer Preview 4


În luna septembrie, odată cu publicarea DP3, Google a anunțat că versiunea finală Android Wear 2.0 nu va mai fi publicată la sfârșitul anului, cum se preconiza inițial, ci va fi amânată pentru începutul anului 2017. În consecință, iată-ne la sfârșitul anului 2016 și Google publică Developer Preview 4, a patra versiune beta pentru Android Wear 2.0, anunțând totodată că va exista și o a cincea versiune Developer Preview.


Printre noutățile introduse de a patra versiune Developer Preview Android Wear 2.0, avem:
  • Compatibilitate cu aplicațiile Android Wear 1.0
  • Swipe-to-dismiss este o opțiune prezentă pe Android Wear 1.0 și eliminată odată cu primul Developer Preview Android Wear 2.0. Opțiunea permite ca gestul de glisare cu degetul spre dreapta pe ecan să se comporte ca un buton back sau exit. Complementar, acolo unde există, butonul power va funcționa ca un buton home părăsind orice aplicație sau meniu direct la ecranul acasă.
  • API-uri Play Store. Dezvoltatorii pot adăuga aplicațiilor opțiuni de achiziții în interiorul acestora cu autorizare cu pin din 4 cifre.
  • Seamless authentication
Android Wear 2.0 Developer Preview 4 este disponibil pentru Huawei Watch și LG Watch Urbane 2nd Edition și poate fi descărcat AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii