Performanță pentru Lenovo: un milion de unități Moto Z vândute


Motorola Mobility, divizia de telefoane mobile a grupului Motorola, este deținută din anul 2014 de compania chineză Lenovo. Aceasta a fost achiziționată de la Google care a deținut-o în perioada 2011-2014.

Moto Z este un smartphone din categoria premium cu care Lenovo reușește performața de a atinge cifra de 1 milion de unități vândute de la anunțarea oficială a modelului în luna iunie 2016.


Telefonul nu este disponibil oficial în România și nu am găsit informații despre o evetuală importare.

Cum spuneam, Moto Z este un telefon de gamă premium, caracterizat prin faptul că este foarte subțire în detrimentul unei camere care iese destul de mult în exterior și poate fi considerat într-o oarecare măsură un telefon modular, putându-i fi atașate diverse module speciale printr-un port magnetic.

Mai merită precizat că ultimele informații indică faptul că Lenovo ar intenționa să folosească brandul Moto pentru toate dispozitivele sale mobile viitoare pe care nu va mai imprima marca Lenovo.

Ca dotări hardware, Moto Z are un ecran de 5.5 inch cu Gorilla Glass 4, procesor Snapdragon 820 și 4GB memorie RAM, Android 6.0 Marshmallow cu upgrade viitor la Nougat 7.0, USB type-C, scanner de amprente, cameră principală de 13 MP în tandem cu una frontală cu una de 5MP, baterie de 2600 mAh, 136 grame și 5.2 mm grosime.

Sursaplayfuldroid

Niciun comentariu:
Write comentarii