Noile telefoane Nokia cu Android ar putea fi lansate la MWC 2017


Mult vehiculata revenire a brandului Nokia pe piața telefoanelor mobile, Android de data aceasta, ar putea avea loc la Mobile World Congress - MWC 2017, ce va avea loc spre sfârșitul lunii februarie 2017 în Barcelona.

HMD Global, compania care deține licența pentru comercializarea telefoanelor sub brandul Nokia pentru următorii 10 ani, apare pe site-ul oficial MWC 2017 și ne putem aștepta la prezentarea noilor telefoane Android Nokia.


Am mai vorbit și noi despre modelul cu nume de cod D1C, cel mai vehiculat și cu privire la care au circulat cele mai multe zvonuri în mediul online. Acesta pare să fie un dispozitiv mid-range cu dotări ce pot fi considerate deja modeste, cum ar fi: ecran full HD de 5.5 inch, cameră principală de 13Mp și cameră frontală de 8Mp, memorie internă de 32 GB, SoC Snapdragon 430, 3 GB memorie RAM și Android Nougat 7.0.

Tocmai aceste dotări modeste, care încadrează Nokia D1C în grupa mid-range, ne fac să ne așteptăm la ceva și mai spectaculos de atât. Ne dorim de la Nokia un telefon Android, un flagship, care să poată concura cu telefoanele celorlalți mari producători și să atragă în mod special atenția cu cel puțin un element inovator, nu doar cu hardware performant, și sigur vom avea unul. 

screenshot de pe site-ul MWC
Viitoarele telefoane Nokia cu Android vor fi proiectate de HMD Global cu sprijinul Nokia Technologies și vor fi fabricate de Foxconn.

Sursa: MWC

Niciun comentariu:
Write comentarii