Huawei recunoaște că nu a colaborat cu Google la producția telefoanelor Pixel pentru că brandul lor nu ar fi apărut pe ele


Odată cu decizia de a renunța la gama Nexus, Google a hotătât ca pe telefoanele Pixel să apară doar barandul său, fără a mai fi prezent și cel al fabricantului, cum se întâmpla până acum.

A fost o decizie prin care Google vrea să-și creeze o imagine mai puternică în lumea telefoanelor Android, să nu mai fie văzut doar ca dezvoltatorul acestui sistem de operare.


De curând, Colin Giles, vicepreședintele Huawei responsabil de consumer business group,  a declarat pentru publicația germană WinFuture că motivul pentru care compania chineză nu a colaborat cu Google la producția telefoanelor Pixel este acela că brandul lor nu ar fi apărut pe ele. Deducem că Huawei ține mult la promovarea imaginii sale, însă consider că n-a fost vorba doar de atât pentru că la mijloc sunt și bani. Oricum, în momentul de față cam toată lumea știe că cele două telefoane au fost fabricate de HTC, chiar dacă logo-ul acestora nu este pe ele.

Personal, aș fi preferat colaborarea Google cu Huawei în detrimetul celor de la HTC. Ador Nexus 6P și imi place designul și calitatea telefoanelor lor.

Via; GsmArena

Niciun comentariu:
Write comentarii