HTC Bolt se va vinde la nivel internațional sub denumirea HTC 10 evo


HTC Bolt, disponibil deja de ceva vreme pe piața din Statele Unite, a fost anunțat astăzi într-un eveniment organizat de compania taiwaneză la ea acasă, ca disponibil la nivel internațional sub denumirea HTC 10 evo. În afara numelui sub care va fi comercializat telefonul nu există alte diferențe la nivel de design sau configurație hardware.

HTC 10 evo este promovat cu sloganul: sculpted by light, illuminated by sound.


Telefonul vine cu o carcasă metalică unibody cu dimensiuni de 153.6 x 77.3 x 8.1 mm și o greutate de 174 de grame. Ecranul QHD are 5.5 inch cu tehnologie LCD 3 și sticlă Gorilla Glass 5 pentru protecție. Mai avem un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 la 2.0 Ghz, 3GB memorie RAM cu 32GB memorie internă de stocare ce poate fi completată cu card de memorie microSD de până la 2TB.

Spectrul hardware este completat cu o cameră principală de 16MP cu stabilizare optică și video 4K și una frontală de 8MP. Bateria are o capacitate de 3200 mAh și avem USB Type-C, NFC, GPS și Quick Charge 2.0.

La nivel de software vorbim despre Android Nougat 7.0 cu interfața HTC Sense deasupra.

Prețul de vânzare pentru HTC 10 evo se va învârti în jurul a 450-500 de euro și ne așteptăm să fie disponibil începând cu 28 noiembrie.


Sursa: HTC

Niciun comentariu:
Write comentarii