Versiunea Beta a aplicației WhatsApp primește opțiunea de apel video

Funcția de apelare video este așteptată pe Whatsapp încă de prin martie 2015, când a fost introdusă funcția de apelare vocală.

La nivel mondial nu există serviciu de mesagerie instant mai popular decât WhatsApp. Această aplicație reușește să țină conectați sute de mii de oameni zilnic și se bucură de un real succes datorită simplității, popularității și suportului constant și susținut pe care dezvoltatorii săi îl oferă.


Din februarie 2014 aplicația este deținută de Facebook care a cumpărat-o cu suma de 19.3 miliarde de dolari iar din februarie 2016 a depășit un miliard de utilizatori.

Versiunea Beta a aplicației, ce poate fi descărcată din Google Play dacă optezi să te înscrii ca beta-tester, dispune deja de opțiunea de apelare video.

Optiunea funcționează doar dacă ambii interlocutori au instalată versiunea Beta a aplicației. Aceasta poate fi accesată simplu și intuitiv prin simpla apăsare a butonului de apel care te pune sa alegi intre apel vocal și apel video.


Probabil că în curând apelarea video va fi disponibilă și pe versiunea stabilă a aplicației, imediat ce testele pe Beta vor decurge fără probleme.

Niciun comentariu:
Write comentarii