Samsung oprește vânzările și producția modelului Galaxy Note 7


S-a terminat cu Galaxy Note 7. Ceea ce se prefigura a fi un succes după lansarea de la începutul lunii august 2016 s-a dovedit a fi mai degrabă un mare eșec pentru compania sud-coreeană.

Samsung Galaxy Note 7 și mai ales bateria cu care a fost echipat au pus mari probleme producătorului încât nici măcar după o primă rechemare și înlocuire a dispozitivelor cu altele considerate sigure, problemele nu s-au terminat.

De altfel, nici nu s-a putut stabili o cauză a exploziilor bateriilor și s-a considerat inițial că problemele ar apărea doar la un anumit lot de telefoane care aveau baterii de la același producător. Acestea au fost înlocuite cu modele care aveau baterii de la un alt producător însă incidentele nu au încetat.


Pe scurt, cam asta ar fi povestea. Acum, cu pierderi materiale de miliarde de dolari și cu un prejudiciu de imagine care va costa probabil și mai mult, urmează ca Samsung să investească masiv in recâștigarea încrederii clienților.

Pentru moment Samsung a decis să oprească vânzările dar și producția modelului Galaxy S7.

As you have already heard, for the benefit of consumer's safety, we stopped sales and exchanges of the Galaxy Note7 and have consequently decided to stop production. We are working closely with partners and regulatory bodies in each country and will take immediate steps to resolve the situation. All Galaxy Note7 owners will be offered the exchange of the Note7 for other Galaxy smartphones with refund of the price difference, or a full refund at the point of purchase. We sincerely apologize for the customers who have trusted and waited for the Galaxy Note7, and for the inconvenience this may cause for all Galaxy Note7 owners.

Samsung chiar își sfătuiește posesorii de Galaxy Note 7 să nu mai folosească telefoanele și să le închidă, acestea urmând a fi înlocuite cu alte produse sau se va restitui contravaloarea.

Așteptăm lansarea din luna februarie a modelului Galaxy S 8 iar așteptările sunt mari. Samsung are nevoie de un produs spectaculos cu care să-și poată îmbunătăți situația.

Niciun comentariu:
Write comentarii