eMag organizează o nouă campanie Black Friday pe 18 noiembrie


Cel mai mare magazin online din România a anunțat oficial că data de 18 noiembrie va da startul campaniei Black Friday de anul acesta. eMAG a introdus acest concept la noi în țară după ce l-a preluat din SUA și acum organizează a șasea ediție.

Black Friday (Vinerea Neagră) este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday cade în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.


Retailerii din România s-au abătut puțin de la regulă, mai nou avem chiar și Black Friday de vară, dar lucrurile funcționează și avantajează ambele părți, clienți și magazine.

Așa sună declarația lui Tudor Manea, General Manager eMAG România:

"Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”,
“Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia."

Black Friday se află în atenția noastră pentru că reducerile vor include o gamă variată de produse printre care telefoanele mobile Android vor reprezenta cu siguranță cu segment larg.

Acum e momentul să-ți schimbi telefonul, apucă-te să monitorizezi prețurile pentru că discuțiile cu reduceri care nu sunt pe bune nu vor lipsi nici anul acesta.

Sursa: mediafax

Niciun comentariu:
Write comentarii