Cele două ceasuri inteligente de la Google ar putea fi lansate în primul trimestru 2017 cu Android Wear 2.0


Încă de pe la jumătatea anului sunt zvonuri despre două ceasuri inteligente pe care Google le-ar lansa imediat ce Android Wear 2.0 va ajunge în stadiul final.

Sub numele de cod Swordfish și Angelfish, cele două ceasuri Android Wear vor oferi experiențe de utilizare diferite, primul fiind mai mic, mai ieftin și cu hardware mai puțin performant. Angelfish va avea circumferința ecranului mai mare și va dispune inclusiv de GPS și LTE, dar și un preț pe măsură.


@evleaks, sursă bine cotată în comunitatea Android online, a publicat un tweet în care anunță că ceasurile de la Google vor rula întradevăr Android Wear 2.0 și vor fi prezentate în primul trimestru 2017, după publicarea versiunii finale 2.0 a sistemului de operare pentru ceasuri inteligente.
Până de curând se preconiza că varianta finală Android Wear 2.0 va fi publicată spre sfârșitul anului, însă tocmai a fost lansat un nou Developer Preview, cel de-al treilea, versiunea finală fiind amânată pentru primul trimestru 2017.

Zvonurile par să fie în concordanță dar așteptăm curioși detalii despre brandul sub care se vor vinde cele două ceasuri. Acum că Nexus a picat ne putem aștepta la Pixel Watch, un simplu Google Watch sau....

Niciun comentariu:
Write comentarii