Apariție spectaculoasă: Xiaomi Mi MIX telefon cu carcasă ceramică, ecran de 6.4 inch și screen-to-body ratio de 91.3%


La evenimentul de lansare organizat astăzi la Beijing pentru prezentarea modelului Xiaomi Mi Note 2, compania din China a atras atenția cu o apariție spectaculoasă de-a dreptul.

Xiaomi a prezentat un așa-zis concept, care numai concept nu poate fi, având în vedere că au anunțat atât prețurile cât și data de lansare și au pus la dispoziție și prototipuri pentru teste.


Mi MIX are un ecran edgeless de 6.4 inch cu un screen-to-body ratio de 91.3%, carcasă unibody din ceramică și procesor Snapdragon 821. Da, nu e o greșeală, carcasa este șlefuită din ceramică, aceasta fiind mai rezistentă decât sticla însă mult mai greu de prelucrat.

Specificațiile suplimentare includ o baterie de 4.400 mAh cu Quick Charge 3.0, scanner de amprente, o camera principală de 16 MP și o cameră frontală de 5 MP, poziționată în partea de jos a aparatului, fiind singura variantă posibilă.

În cazul în care vă întrebați unde sunt senzorii care, de obicei apar în partea de sus a ecranului oricărui smartphone, veți fi și mai surprinși de răspuns. Xiaomi înlocuiește senzorul optic de proximitate de unul cu ultrasunete. O tehnologie la fel de nouă și complicată este folosită și pentru a înlocui difuzorul pentru apeluri care evident că nu există sub forma cu care suntem obișnuiți.

MI Mix va fi disponibil în China, începând cu 4 noiembrie la prețul de 3499 de yuani (aproximativ 516$) și va veni cu un toc de piele în cutie. O versiune premium cu 6GB de RAM, 256GB memorie de stocare și imprimare în relief cu aur de 18K în jurul senzorului aparatului foto și a scannerului de amprente va costa 3.999 de yuani (aproximativ 590$).





Sursa: cnet

Niciun comentariu:
Write comentarii