Alternativa Galaxy Note 7: Xiaomi Mi Note 2 a fost prezentat oficial astăzi


Da, avem un Galaxy Note 7 chinezesc și nu vorbim de o replică ordinară ci de un phablet produs de Xiaomi, cu dotări hardware și design de excepție, care tocmai a fost prezentat oficial astăzi, într-un eveniment special organizat în Beijing.


Xiaomi Mi Note 2 este primul telefon mobil non-Samsung de tip Edge, cu marginile ecranului curbate pe ambele părți. Întradevăr, asemănarea cu Galaxy Note 7 este izbitoare, dar nu numai la capitolul design. Oricum, personal nu văd asta ca un minus.


Mi Note 2 are un ecran quad HD de tip OLED cu o diagonală de 5.7 inch, dimensiune care îl înscrie în categoria phablet. Datorită ecranului curbat, telefonul reușește să obțină un screen to body ratio de 77.2%.

Continuând prezentarea dotărilor hardware trebuie să spunem că acestea sunt de-a dreptul impresionante și se prezintă astfel: procesor Snapdragon 821, ultimul de la Qualcomm, 4 sau 6 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB memorie de stocare, baterie de 4070 mAh cu Quick Charge 3.0, cameră principală de 22.56 MP cu senzor Sony IMX 318 și cameră frontală de 8 MP. De asemenea telefonul oferă compatibilitate la nivel global pentru LTE suportând 37 de benzi.


Raportat la ce oferă, Xiaomi Mi Note 2 se va vinde la prețuri decente astfel:
  • varianta cu 4GB RAM și 64 GB memorie - 415 $
  • varianta cu 6GB RAM și 128 GB memorie - 520 $
Via: GsmArena 

Niciun comentariu:
Write comentarii