Evenimentul programat de Google pentru 4 octombrie va fi cel mai mare din istoria Android


Evenimentul programat de Google pentru 4 octombrie va fi cel mai mare din istoria Android, asta a transmis printr-un tweet Hiroshi Lockheimer exact în ziua când sistemul de operare pentru dispozitive mobile a împlinit 8 ani.
Hiroshi Lockheimer este unul dintre șefii de la Google și se ocupă de Android și Chrome OS.

Ce pregătește Google pentru 4 octombrie?


În primul rând Google își va lansa cele două telefoane de anul acesta. Despre acestea știm că vor fi fabricate de HTC, au nume de cod Sailfish și Marlin și în afara dimensiunii diferite a ecranelor vor avea cam aceleași specificații hardware. De asemenea se crede că odată cu cele două telefoane va fi publicat și Android 7.1, cu care ele vor fi echipate.

Dacă zvonurile cu privire la rebrandingul gamei Nexus în Pixel se vor adeveri și dacă telefoanele vor veni cu Android 7.1, probabil că sistemul de operare nu va mai fi la fel de simplu și curat cum ne-am obișnuit pe Nexus și va avea deasupra un lansator special și alte elemente despre care am vorbit AICI.

Se mai zvonește că Google va anunța în cadrul aceluiași eveniment un sistem de operare hibrid Android-Chrome OS (Chrome OS este sistemul de operare folosit pe Chromebook-uri care rulează și aplicații Android).

Niciun comentariu:
Write comentarii