Samsung ar putea renunța la ecranele plate în favoarea celor curbate. Modelele EDGE se vând mai bine


Samsung has considered that it would make the edge display as the identity of the Galaxy S smartphone lineup if the company can provide consumers differentiated user experience through software and user-friendly functions (for the curved screen)

Asta a declarat recent Koh Dong-jin, liderul diviziei de telefoane mobile a companiei Samsung.

Motivul ar fi faptul că variantele EDGE ale modelelor Galaxy S6 și S7 s-au dovedit mai populare și s-au vândut mai bine.

Samsung ar dori să stabilească un standard, să creeze o nouă identitate a seriei Galaxy S, prin utilizarea exclusiv a ecranelor curbate.

De altfel, Galaxy Note 7, dispozitiv lansat recent, vine doar în varianta EDGE, fără a exista și varianta cu ecran plat. Probabil că acest model, lansat doar în varianta cu ecran curbat, are rolul de a influența o astfel de decizie, prin testarea pieței și comportamentului utilizatorilor.

Acesta este de fapt și primul dintre telefoanele companiei coreene care vine cu ecran curbat, însă denumirea sa nu include și sintagma EDGE.

În plus, mai este de precizat că prețul de producție a ecranelor curbate s-a redus comparativ cu perioada de debut a acestora.

Niciun comentariu:
Write comentarii