Primele imagini cu LG V20 apar pe internet înainte de lansarea oficială


LG V20 se anunță ca fiind succesorul lui LG V10, așa cum însăși compania producătoare ne-a anunțat.

LG a mai comunicat pe media că telefonul va fi lansat oficial pe 06.09.2016 într-un eveniment special la San Francisco și că dispozitivul va fi printre primele ce vor rula Android Nougat 7.0, alături de telefoanele Nexus.

Astăzi au fost publicate pe internet primele fotografii cu LG V20. Acestea sunt de o calitate foarte bună și surprind aproape toate detaliile de design ale gadgetului.


La o privire de ansamblu observăm că telefonul, asemenea predecesorului său, are un ecran destul de mare care ocupă aproape în întregime partea frontală și un ecran secundar în partea de sus. Pe partea din spate se remercă un scanner de amprente și o cameră dublă. Dispozitivul dispune de o mufă pentru căști de 3,5 mm și port USB Type-C.

Este de remarcat prezența butoanelor de volum pe lateral, în condițiile în care LG ne-a obișnuit cu amplasarea acestora pe partea din spate a telefoanelor sale.

Despre LG V20 s-a mai zvonit până în prezent că va avea dimensiunile de 159.5 x 78.1 x 7.7 mm și că va veni echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 sau 821 și 4 GB memorie RAM.




Niciun comentariu:
Write comentarii