Pokemon Go atinge 100 de milioane de descărcări în Google Play la aproximativ o lună de la lansare


Lumea jocurilor pe Android nu e neapărat o cursă, dar dacă ar fi Pokemon Go ar spulbera concurența fără îndoială.

Niantic, compania producătoare a jocului, pe lângă încasările record, reușește în doar aproximativ o lună de la lansare să ajungă la 100 de milioane de descărcări în Google Play / Magazinul Play.

PokemonGo este un joc de realitate augmentată care prin transpunerea realității exterioare pe telefon, prin intermediul camerei foto, și introducerea în aceasta a unor elemente virtuale (pokemonii), a creat o adevărată isterie la nivel global.

Jucătorul trebuie să exploreze lumea exterioară în căutarea pokemonilor pe care îi capturează, îi antrenează și îi folosește în lupte cu pokemonii altor jucători.


Este interesantă provocarea lansată de acest joc, în sensul că de data aceasta suntem obligați să explorăm mediul exterior și să nu mai stăm în casă pentru a juca. Este adevărat că pot exista și riscuri, au fost cazuri cu jucători care s-au rătăcit sau au găsit cadavre ori șoferi care au provocat accidente. Acesta este și motivul pentru care jocul ne avertizează să fim foarte atenți și să ne protejăm de împrejurimi.

Jocul nu este lipsit de erori și încă are nevoie de îmbunătățiri. Niantic probabil va depune eforturi susținute pentru perfecționarea acestuia și maximizarea profitului care este estimat la sume record.

Potrivit Digi24, Pokemon Go este cu siguranţă cea mai de succes aplicaţie de gaming în 2016, iar specialiştii susţin că firma producătoare va câştiga în următorii doi ani peste 130 de miliarde de dolari. Chiar dacă jocul este gratuit, cei care vor să avanseze rapid şi să prindă cât mai mulţi monstruleţi virtuali, trebuie să plătească.

Niciun comentariu:
Write comentarii