Nexus Launcher, Google Assistant, butonul G Search, bara de navigare cu butoane redesenate își vor face apariția pe Android Nougat Maintenance Release 1, odată cu noile telefoane Nexus


Acum că Android Nougat 7.0 rulează deja în versiunea finală pe dispozitivele Nexus care aveau instalat Android N Developer Preview, ducem discuția la nivelul următor.

Google a anunțat că lucrează deja la un Maintenance Release (MR) pentru Android 7.0 și aceste actualizări de întreținere vor fi lansate în mod regulat fiind precedate de un Preview Developer ca pe Android N.


Se vorbea înaintea lansării versiunii finale Android Nougat de unele elemente de noutate ce urmau a fi introduse și care au stârnit ceva entuziasm. Dacă ați instalat deja actualizarea ați observat că nu este prezent nici Nexus Launcher, nici Google Assistant, nici butonul G Search, nici bara de navigare cu butoane redesenate, nici Night Light și nici Ambient display double-tap. Ce s-a întâmplat?

Ei bine, se zvonește că toate acestea vor fi prezente pe Android Nougat MR1, care va fi de fapt Android 7.1, și care va fi publicat odată cu noile telefoane Nexus produse de HTC, cu numele de cod Marlin și Sailfish.

Niciun comentariu:
Write comentarii