Marlin și Sailfish, telefoanele Nexus de anul acesta, ar putea fi mai scumpe ca Nexus 6P și Nexus 5X


Marlin și Sailfish sunt numele de cod ale telefoanelor Nexus ce vor fi lansate de Google spre sfârșitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie și vor fi produse anul acesta de HTC.

Acum că Android Nougat 7.0 a fost publicat, următorul pas pe care îl va face Google va fi lansarea celor două telefoane ce vor avea la bord, potrivit zvonurilor, Android Nougat 7.0 Maintenance Release 1 (MR1).


Despre cele două telefoane se vehiculează că vor avea prețuri mai mari decât cele de anul trecut, Huawei Nexus 6P și LG Nexus 5X, iar Google dorește să-și mențină dispozitivele în segmentul premium. Ne amintim că până anul trecut dispozitivele Nexus, din punct de vedere al prețurilor, erau destul de accesibile.

Așadar, Marlin va avea un preț de aproximativ 600 de dolari iar Sailfish de aproximativ 450 de dolari, în condițiile în care Nexus 6P și Nexus 5X au fost lansate cu prețuri de 500, respectiv 380 de dolari.

Ce primim pentru aceste sume de bani?

Marlin va avea un ecran de 5.5" QHD, chip Snapdragon 820, camere de 13MP + 8MP, 4 GB memorie RAM și cel puțin 32 GB memorie de stocare.

Despre Sailfish cunoaștem următoarele specificații:

Niciun comentariu:
Write comentarii