Zvonuri despre lansarea Android 7.0 Nougat în luna August


Pentru astăzi avem două surse care anunță lansarea versiunii finale Android 7.0 Nougat pentru luna August.

Probabil acest tip de informații vor continua să apară și tindem să le acordăm credit, atât timp cât chiar Google, în programul anunțat pentru Android N Developer Preview, încă din luna martie, prognoza lansarea versiunii finale pentru al treilea trimestru 2016.


Ultima variantă beta, Android N Developer Preview 5, a fost lansată pe 18 iulie iar următorul pas făcut de Google nu poate fi decât anunțarea versiunii finale. Luna August pare un termen decent.

Versiunile noi ale sistemului de operare Android sunt de obicei urmate la scurt timp de lansarea dispozitivelor Nexus. Anul acesta vom avea din nou parte de două telefoane Nexus, despre care sunt informații ca vor fi produse de compania HTC și vor avea nume de cod Sailfish și Marlin.

Evan Blass a.k.a. @evleaks anunță pe contul twitter că distribuirea versiunii finale Android Nougat va fi făcută de Google odată cu actualizarea de securitate pentru luna August iar utilizatorii de Nexus 5 nu vor fi pe lista celor care vor beneficia de ea. Nu ar fi tocmai un motiv de supărare, Google acționează normal și în linia cu care ne-a obișnuit, oricum vor fi nenumărate rom-uri neoficiale bazate pe Nougat dintre care cei cu Nexus 5 se vor chinui să aleagă.


În plus, un utilizator de Nexus 6P a postat pe Reddit capturi de ecran cu o actualizare de 49,5 MB, pe care a primit-o când încerca să revină la Android Marshmallow de la Developer Preview 5, probabil ca urmare a unei erori.


Numărul versiunii este NRD90M, unde R vine de la Release. Android N Developer Preview 5 are numărul versiunii NPD90G, unde P vine de la Preview.

Probabil această este o variantă internă de test a versiunii finale, pe care Google a livrat-o din eroare.

Niciun comentariu:
Write comentarii