Tastatura Google / Google Keyboard pentru Android primește actualizarea la versiunea 5.1.23 și poate fi personalizată cu teme

Tastatura Google / Google Keyboard pentru Android primește actualizarea la versiunea 5.1.23 și poate fi personalizată cu teme

Tastatura Google/Google Keyboard pentru Android primește actualizarea la versiunea 5.1.23.127065177 și în Romania. Pe Nexus 6P am primit notificarea de actualizare astăzi.

Trebuie menționat că atât dimensiunea fișierului cât și numărul versiunii pot fi diferite în funcție de dispozitiv.
Cu Tastatura Google, puteti introduce textul usor si rapid folosind gesturile si vocea. Pentru a introduce cuvinte, glisati de la o litera la alta folosind Tastarea gestuala – ridicati degetul pentru a termina de introdus un cuvant, apoi folositi alt gest; bara de spatiu nu este necesara. Introduceti text din mers folosind Tastarea vocala. Cand nu gasiti cuvintele potrivite, exprimati-va folosind sute de emoji perfecte. Functioneaza pe toate dispozitivele Android.
Citește și:
Changelog-ul arată după cum urmează:
  • Teme: personalizați tastatura cu fotografiile și culorile preferate
  • Aspecte acceptate: birmană, sesotho, turkmenă, urdu, galeză, xhosa.

  • Adăugați emoji-urile folosite recent în banda de sugestii
  • Erori remediate, inclusiv privind parolele cu TalkBack și etichetele lipsă pentru taste
  • Compatibilitate cu Android Nougat



Tastatura Google oferea deja posibilitatea personalizării cu teme și fotografii de fundal pe Android N Developer Preview iar acum ni se oferă această opțiune și pe celelalte versiuni de Android.

Aplicația poate fi descărcată din Magazinul Play folosind butonul de mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii