Samsung va lansa Galaxy Note9 mai devreme în august pentru a compensa vânzările proaste ale Galaxy S9

Samsung la lansa Galaxy Note9 mai devreme în luna august pentru a compensa vânzările proaste ale Galaxy S9

Încă din anul 2015 Samsung își prezintă oficial noile modele din gama Galaxy Note în cursul lunii august, în evenimente organizate special pentru acestea. Galaxy Note5 a fost primul dispozitiv lansat astfel și de atunci s-a întâmplat la fel cu toate modelele următoare, inclusiv cu problematicul Galaxy Note7, lansat pe 2 august.

Acum se apropie mometul lansării noului Galaxy Note9 care a fost anunțat pentru a fi prezentat publicului larg pe data de 9 august, cu două săptămâni mai devreme decât predecesorul Galaxy Note8.


Informațiile recente scot la iveală că tocmai vînzările proaste ale modelului Galaxy S9 ar fi cauza devansării evenimentului de prezentare pentru Galaxy Note9 iar Samsung vrea ca în felul acesta să mențină interesul clienților și să-și regleze veniturile, până nu va fi prea târziu. În aceste condiții, noul Galaxy Note9 va fi disponibil în magazine spre sfârșitul lunii august.


Potrivit unor rapoarte din China, se pare că Galaxy S9 a atins cele mai scăzute vânzări din anul 2012, de pe vremea lui Galaxy S III. China Times precizează că telefonul s-a vândut în doar 30 de milioane de unități de la lansarea sa din februarie.

Samsung ar putea renunța din 2019 la seria Galaxy Note

Alte zvonuri recente arată că Samsung ar intenționa să renunțe de anul următor la seria Galaxy Note și să creeze un fel de produs de fuziune între acesta și modelul Galaxy S Plus. În consecință, modelul Galaxy S10 Plus din 2019 va fi un produs mult mai diferit față de Galaxy S10 standard, pentru că va împrumuta mai multe caracteristici de la seria Note.

Niciun comentariu:
Write comentarii