Sony a lansat primul său telefon cu cameră foto duală - Xperia XZ2 Premium

Sony a lansat primul său telefon cu cameră foto duală - Xperia XZ2 Premium

La nici două săptămâni de la lansarea modelelor Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Compact, Sony plusează și dă publicității astăzi un nou model din aceeași serie - Xperia XZ2 Premium - o versiune îmbunătăţită a XZ2, iar mai jos vom vedea cum și de ce.

Xperia XZ2 Premium este primul telefon Android de la Sony care vine echipat cu o cameră foto principală duală. Telefonul are un ecran HDR cu rezoluție 4K, chipset Snapdragon 845, 6GB memorie RAM, o baterie  de 3.540 mAh, mai mare decât XZ 2, și capacitatea de a capta fotografii și clipuri video în condiții de luminozitate extrem de scăzute.

Ecranul TRILUMINOS are o diagonală de 5,8 inch cu o rezoluție de 2160 x 3840 pixeli și raportul standard de 16:9.


Elementul cheie și definitoriu pentru Xperia XZ2 Premium este camera foto care face cea mai mare diferență față de celelalte modele din serie. Ea este capabilă să atingă un nivel ISO maxim de 51.200 pentru fotografii şi de 12.900 pentru video, mult mai mult decât ochiul uman. Sony foloseşte un procesor care combină datele primite de la cei doi senzori (color şi monocrom), optimizează lumina şi reduce zgomotul.

La fel ca Xperia XZ2, noul model poate filma în regim super slow-mo la calitate 960 fps. Şi camera selfie a primit o actualizare, având o rezoluție de 13 MP cu senzor Exmor RS 1 / 3,06 ", care poate crește sensibilitatea până la ISO 3200.

Scanner-ul pentru amprente este situat în centrul panoului din spate, poziționat chiar sub camera duală.

Xperia XZ2 Premium are dimensiuni de 158 x 80 x 11,9 mm, o greutate de 236 grame și nu dispune de mufă audio de 3,5 mm. În rest, Xperia XZ2 Premium are aceleași caracteristici tehnice cu Xperia XZ2. 

Sony Xperia XZ2 Premium va sosi în vară, va rula Android Oreo și va fi disponibil în culorile Chrome Negru sau Chrome Silver. Nu există încă detalii despre prețuri.







Niciun comentariu:
Write comentarii