Cum să stochezi cardurile de fidelizare direct în telefonul mobil, pentru a nu le mai purta în portofel

Cum să stochezi cardurile de fidelizare direct în telefonul mobil, pentru a nu le mai purta în portofel

Cardurile de fidelitate au cucerit lumea și au devenit un instrument de marketing foarte util și folosit, în special de marile lanțuri de magazine. Tocmai acesta este motivul pentru care fiecare dintre noi deținem cel puțin unul, iar când sunt mai multe, ele ocupă spațiu prețios în portofel sau buzunar.

Pe de altă parte, telefonul mobil, devenit un gadget indispensabil, se află tot timpul asupra noastră și are locul lui rezervat într-unul dintre buzunare sau în poșeta doamnelor. Atunci, de ce un dispozitiv inteligent ca telefonul mobil nu ar putea stoca în mod digital toate aceste carduri de fidelizare din plastic, pentru a nu le mai păstra asupra noastră?

Ei bine, cu un telefon mobil Android ai posibilitatea de a stoca digital toate cardurile de fidelitate pe care le deții, iar atunci când trebuie să prezinți cardul pentru o reducere în magazin, nu este nevoie decât să arăți vânzătorului ecranul telefonului, pentru a-l putea citi cu scanner-ul.

Vezi mai jos cum să stochezi cardurile de fidelizare direct în telefonul mobil, pentru a nu fi nevoit să le mai porți în portofel.

Stocard-Carduri de fidelizare

Stocard este aplicația Android care poate stoca toate cardurile de fidelizare într-un singur loc, în format digital. Folosind această aplicație scapi de povara de a purta asupra ta toate cardurile de fidelizare de plastic pe care le-ai primit de-a lungul timpului de la magazinele pe care le frecventezi.


Aplicația Stocard-Carduri de fidelizare este gratuită și poate fi descărcată din Magazinul Play folosind link-ul de mai jos:

Aplicația Stocard dispune de un scanner foto incorporat, de înaltă rezoluție, care îți permite să adăugi carduri de fidelizare în câteva secunde. Ulterior, în magazine, nu va trebui decât să prezinți ecranul telefonului pentru a fi scanat.

După ce instalezi aplicația nu este necesar să îți creezi un cont dar o poți face dacă vrei să creezi un backup pentru cardurile tale.

Stocard acceptă toate cardurile de fidelizare cunoscute, de la cardurile de la farmacii, la cele ale companiilor aeriene și ale hotelurilor, până la cele mai populare carduri cu parteneri multipli, cum ar fi Douglas, IKEA Family, bauMax, Cora, Farmaciile Dona, Sensiblu, Billa, Penny, etc. Pot fi stocate și orice alt tip de card de fidelizare în categoria „alt card de fidelizare”.

Stocard-Carduri de fidelizare

Capturi de ecran din Setările-Stocard-Carduri de fidelizare

În setările aplicației poți activa o opțiune de blocare pentru a nu mai permite accesul la ea decât prin folosirea codului sau parolei de blocare, ori a amprentei.

Niciun comentariu:
Write comentarii