Actualizarea la Android Oreo 8.0 pentru Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy A7, Galaxy A5 și Galaxy A3 (2017) va începe curând. Vezi aici când

Actualizarea la Android Oreo 8.0 pentru Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy A7, Galaxy A5 și Galaxy A3 (2017) va începe curând. Vezi aici când

La mai mult de jumătate de an de când Google a publicat ultima versiune a sistemului de operare Android (Android 8.0 Oreo), Samsung se află în plină campanie de actualizare a dispozitivelor sale. După ce a finalizat procesul de actualizare pentru Galaxy S8, S8 Plus și Note8, cum era de așteptat, următoarele pe listă sunt Galaxy S7 și S7 Edge, telefoane lansate la începutul anului 2016, încă foarte populare în rândul utilizatorilor și după doi ani.

Un site web din Turcia, specializat pe astfel de informații, a publicat informații noi despre programul actualizărilor viitoare pe care compania sud-coreeană le va livra dispozitivelor sale, pentru a le aduce sistemul de operare la zi.

Potrivit site-ului web menționat, programul viitor al actualizărilor în Turcia va arăta așa:
  • Samsung Galaxy S7 - 18 mai
  • Samsung Galaxy S7 Edge - 18 mai
  • Samsung Galaxy A7 (2017) - 1 iunie
  • Samsung Galaxy A5 (2017) - 1 iunie
  • Samsung Galaxy A3 (2017) - 1 iunie
Informația trebuie luată ca atare și trebuie să țiem cont că ea se referă strict la Turcia și nu la alte tări, chiar dacă e posibil ca și Romania, spre exemplu, să fie inclusă în același program. În același timp, atâta vreme cât informația nu vine direct de la Samsung și nici nu este confirmată de sud-coreeni, ea trebuie privită cu doza cuvenită de sceptimism. Totuși, se pare că site-ul GüncelMiyiz este folosit pentru a transmite informații oficiale de la Samsung utilizatorilor din Turcia.


Pe același site s-a postat cu ceva vreme în urmă că Galaxy A3, A5 și A7 (2017) ar trebui să primească actualizarea la Android 8.0 pe 25 mai 2018. Potrivit informațiilor de acum ea a fost amânată cu o săptămână, până în iunie.

În mod similar, Galaxy S7 și S7 Edge au fost devansate de la planificarea inițială, de la 13 aprilie la 18 mai.

În plus, cu câteva zile în urmă, în unele țări a început deja livrarea actualizării pentru Galaxy A5 (2017). O astfel de situație este absolut normală. Întotdeauna, genul acesta de actualizări se livrează progresiv, etapizat, de la regiune la regiune, de la țară la țară.


Niciun comentariu:
Write comentarii