Vivo Xplay 7: 10GB de memorie RAM, 512GB spaţiu de stocare și ecran 4K

Vivo Xplay 7: 10GB  de memorie RAM, 512GB spaţiu de stocare și ecran 4K

Pe o piață a telefoanelor mobile inteligente în care dispozitivele cu 8GB de memorie RAM (OnePlus 5T, Xiaomi Mi Mix 2, Asus ZenFone AR, Razer Phone) sunt deja un lucru obișnuit care nu mai surprinde, zilele acestea și-au făcut apariția o serie de zvonuri despre un viitor dispozitiv venit de la compania chineză Vivo, echipat, nici mai mult nici mai puțin, cu 10GB de memorie RAM.

Vivo nu este un nume foarte cunoscut pe piața locală dar este considerată o companie inovatoare în China și aici poate fi exemplificată ca prima care a lansat un telefon cu 6GB RAM (Vivo XPlay 5) și primul telefon cu scanner pentru amprente integrat sub ecran.



În ceea ce privește modelul Vivo Xplay 7, lăsând la o parte partea de memorie RAM, 10GB de memorie RAM, se ridică ștacheta și în ceea ce privește capacitatea de stocare ce va fi de 512GB (va exista și o variantă cu 256GB).

Lista dotărilor de top zvonite mai cuprinde și un ecran cu rezoluţie 4K, aspect de 18:9, screen-to-body ratio de 92.9% şi scanner pentru amprente integrat dedesubt. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 845, telefonul va avea o cameră foto principală duală, funcție face-unlock şi va rula cel mai nou Android 8.1 Oreo.

Chiar dacă toate aceste specificații la un loc par totuși nerealiste, nu putem refuza să nu ne bucurăm la auzirea unor astfel de zvonuri despre telefoane Android pe care îmi place să le numesc monster smartphones, iar mai devreme sau mai târziu vom ține așa ceva în mână. Deocamdată, toate aceste specificații sunt simple speculaţii ce vor fi confirmate sau infirmate odată cu trecerea timpului.



Niciun comentariu:
Write comentarii