Încă o confirmare a camerei triple de pe Huawei P20 Plus vine de la un fabricant de huse

Încă o confirmare a camerei triple de pe Huawei P20 Plus vine de la un fabricant de huse

Programată pentru lansare pe 27 martie la Paris, seria P20 de la Huawei succede seriei P10 și aduce 4 variante de dispozitive: cel standard, un model Lite, unul Plus și unul Pro.

Astăzi vorbim despre Huawei P20 Plus, modelul cu specificații superioare și cu un ecran mai mare, care apare în câteva imagini ce provin de la un producător de huse și etalează o cameră principală triplă, cu 3 senzori. Huawei a fost deschizător de drumuri în privința camerelor foto duale și nu ar surprinde dacă acum ar face saltul la o cameră triplă.

Potrivit zvonurilor din ultima perioadă, Huawei P20 (modelul standard) va fi echipat cu o cameră foto duală, cu cei doi senzori poziționați orizontal. Pe de altă parte, P20 Lite va avea cei doi senzori poziționați vertical, deci producătorul abordează destul de radical capitolul foto-video pentru cele 4 telefoane din seria P20, ori zvonurile sunt încă departe de realiatatea ce ne va fi prezentată pe 27 martie.


În imaginile despre care vorbim mai remarcăm prezența unui buton Home fizic în partea de jos, sub ecran, care probabil va integra și scannerul pentru amprente. Chiar și așa, muchia de sub ecran, la fel ca și cea de deasupra, este destul de îngustă și se încadrează cumva în tendințele de design actuale.

Huawei P20 Pro va fi starul și va aduce un ecran ce va acoperi aproape complet panoul frontal, având doar o inserție tip breton (ca pe IphoneX) în partea sa superioară, pentru senzori și camera selfie.


Niciun comentariu:
Write comentarii