Samsung a patentat un ecran cu margini curbate la 180 de grade

Samsung a patentat un ecran cu margini curbate la 180 de grade

Samsung este compania care a folosit pentru prima dată un ecran de tip edge, cu marginile curbate, iar asta se întâmpla prin anul 2014 când Galaxy Note Edge surprindea cu un ecran curbat pe una dintre laterale.
Ecranele de tip edge prezente pe ultimile serii ale gamelor Galaxy S și Galaxy Note au devenit foarte populare și tocmai acesta este unul dintre punctele lor forte, unul dintre motivele pentru care se vând atât de bine.


În consecință, compania sud coreeană insistă pe această caracteristică și vrea să ducă acest tip de ecran la un alt nivel. În acest sens, se pare că de curând a patentat un tip nou de ecran curbat, diferit de tot ceea ce am văzut până acum, un ecran care se curbează total pe laterale, la 180 de grade, până pe partea din spate a carcasei.

Deocamdată nu există mai multe informații despre această nouă tehnologie dar, în schimb, există suficiente semne de întrebare referitoare la cât de rezistent ar fi un astfel de ecran, la cât de ușor de folosit ar putea fi, pentru că marginile respective vor fi permanent în contact cu mâna utilizatorului, etc.



Niciun comentariu:
Write comentarii