Nokia 9 - primul Nokia cu Android și ramele ecranului extrem de înguste

Nokia 9 - primul Nokia cu Android și ramele ecranului extrem de înguste

Așteptat pentru a fi prezentat oficial pe 19 ianuarie anul viitor, Nokia 9 ni se dezvăluie astăzi într-o fotografie care a circulat în mediul online și care confirmă ramele extrem de înguste din jurul ecranului, în special cele de deasupra și de dedesubtul afișajului.

Astfel, HMD Global adoptă la rândul său ultimele tendințe în materie de design și va livra următorul vârf de gamă cu această schimbare binevenită și cu siguranță așteptată de fani.

Potrivit rapoartelor anterioare, Nokia 9 va avea o carcasă din sticlă și metal. Telefonul va fi dotat cu un display OLED de 5.5 inch, cu o rezoluție quad-HD și un raport de aspect de 18:9. Telefonul va fi alimentat de un procesor Snapdragon 835, cuplat la 4 GB sau 6 GB de memorie RAM. Variantele de stocare ale dispozitivului sunt de așteptat să fie 64 GB și 128 GB, ceea ce ar putea, de asemenea, să favorizeze un slot pentru card microSD pentru extinderea memoriei.


Este imposibil de spus din această imagine dacă spatele telefonului va fi din sticlă sau din metal. 

Bateria va avea o capacitate de 3.250 mAh cu încărcare rapidă și va rula Android 8.0 Oreo. Camera selfie va avea în mod surprinzător o configurație duală.

Nokia 9 este așteptat să devină oficial încă din 19 ianuarie, deși ar putea fi dezvăluit mai târziu.

Niciun comentariu:
Write comentarii