Huawei P11 ar putea avea o cameră foto principală triplă capabilă de fotografii cu rezoluție de 40MP și zoom hibrid 5X

Huawei P11 ar putea avea o cameră foto principală triplă capabilă de fotografii cu rezoluție de 40MP și zoom hibrid 5x

Huawei a fost printre pionierii care au implementat sistemul de camere duale pe telefoanele sale Android, iar acum se pare că va trece la nivelul următor.

Următorul vârf de gamă din seria P, care ar putea fi numit P11, ar putea fi lansat cu o cameră principală triplă, configurație care îi va permite să realizeze fotografii cu o rezoluție de 40MP și un zoom hibrid de 5X, care va combina probabil capabilitățile unui teleobiectiv și zoom-ul digital. De îmbunătățiri va avea parte și camera selfie ce va suporta o rezoluție de 24MP și va avea performanțe superioare la lumină slabă.

Citește și:
Zvonurile sunt consecința unor materiale promoționale sub forma unor postere care prezintă diferite caracteristici ale camerelor foto ale modelului P11, incluzând un "Pro Selfie Camera", "Pro Night Mode" și "Pro AI Camera Assist". Un al patrulea poster confirmă existența a trei senzori foto și o nouă colaborare cu Leica pentru camerele de pe P11.


Singurul detaliu discutabil ar fi în ceea ce privește titlul din partea de sus a posterelor, unde scrie "Huawei PCE Series". Nu se știe dacă acesta este doar un substituent până când un nume final va fi ales pentru noul dispozitiv sau dacă Huawei urmărește să schimbe lucrurile cu P11. Acest lucru ar putea însemna și faptul că seria P se va transforma în seria PCE, dar va trebui să așteptăm și să vedem.


Niciun comentariu:
Write comentarii