Se pare că și Galaxy S6 și S6 Edge vor fi actualizate la Android Oreo 8.0

Se pare că și Galaxy S6 și S6 Edge vor fi actualizate la Android Oreo 8.0

Samsung pare că vrea să schimbe regulile jocului pe care singur le-a creat și ia în calcul să-și actualizeze dispozitivele la ultimile versiuni ale sistemului de operare Android pentru o perioadă de 3 ani, față de 2 ani, cum procedează în prezent.

Astfel, modelul Samsung Galaxy S6 și variantele sale Edge și Edge Plus, lansate în anul 2015, se vor bucura de ultima versiune Android dezvoltată de Google.

Citește și:
Utilizatorul Reddit CyberConCoder a primit confirmarea de la patru reprezentanți diferiți ai companiei Samsung.


Pe capturile de ecran cu conversațiile purtate, ce pot fi văzute AICI, se observă că reprezentanții companiei sud-coreene confirmă această informație. În ciuda acestui fapt, nu se menționează și un inteval de timp pentru această actualizare, dar dacă va exista, ea va fi livrată spre sfârșitul primului trimestru al anului viitor.

Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că Galaxy Note 8, Galaxy S8 și S8 Plus dar și alte telefoane Samsung ar putea să primească Android Q sau poate chiar Android R.

Actualizarea unui telefon vechi de trei generații este ceva ce nu vedem foarte des la producătorii de telefoane Android, dar orice schimbare în această direcție este binevenită.

Niciun comentariu:
Write comentarii