Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt disponibile într-o nouă culoare de toamnă - Burgundy Red

Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt disponibile într-o nouă culoare de toamnă - Burgundy Red

Cu Galaxy S8 și S8 Plus Samsung a mai scris o filă din istoria telefoanelor Android și asta în principal datorită designului inovator, ce impresionează încă de la prima vedere, datorită curbelor și unghiurilor elegante, datorită îmbinărilor perfecte dintre metal și sticlă și, nu în ultimul rând, datorită ecranului care ocupă mare parte din panoul frontal și afișează culorile într-un mod care te va face să-ți dezlipești cu greu privirea de la el.

Cele două telefoane erau disponibile până acum în mai multe culori (Midnight Black, Arctic Silver sau Orchid Gray), dar Samsung dă un refresh producției și își încântă fanii cu o nouă culoare, de data asta în ton cu toamna.


Compania sud-coreeană lansează Galaxy S8 în varianta de culoare "Burgundy Red", iar din clipul de mai jos poți observa că s-a inspirat în mod evident de la anotimpul care a transformat natura într-o combinație de ruginiu și galben. Se mai remarcă și faptul că de data aceasta Samsung aplică aceeași culoare și ramei de aluminiu cu tot cu butoane, ceea ce face ca telefonul să arate chiar mai bine.

Citește și:
Noua versiune de culoare va fi disponibilă pentru început doar în Coreea de Sud, însă cu timpul va deveni disponibilă și în alte regiuni de pe glob. Preţurile rămân la același nivel cu cele practicate la versiunile de bază.

Niciun comentariu:
Write comentarii