Samsung face glume răutăcioase pe seama iPhone

Samsung face glume răutăcioase pe seama Apple

Nu e niciun secret că între Samsung și Apple sa dau mari lupte pe scena telefoanelor mobile inteligente, lupte pentru patente, pentru inovație și nu în ultimul rând pentru clienți, căci aceștia din urmă vor desemna câștigătorul.

În același timp cele două companii mai și colaborează pe anumite planuri, iar aici cel mai concludent exemplu ar fi ecranele pe care Samsung le vinde americanilor.

Un clip video recent al companiei sud-coreene denumit "Upgrade to Galaxy" parcurge mai multe etape de-a lungul anilor în care iPhone a "recuperat" funcții și caracteristici pe care Samsung le introdusese deja pe telefoanele sale, cum ar fi rezistența la apă, încărcarea wireless (premieră pe Galaxy S4 în 2013) și ecranul mai mare caracteristic serie Glaxy Note și apărut pentru prima dată la iPhone 6 Plus. Se mai ridiculizează într-un mod amuzant lipsa de spațiu de stocare de pe primele modele iPhone și desigur lipsa recentă a jack-ului audio de 3,5 mm.

Finalul clipului este unul "fericit" în care după mai mulți ani de iPhone tipul din clip trece la Galaxy Note 8.

Clipul este o modalitate destul de directă și nemaiîntâlnită la care Samsung apelează pentru a lovi în compania rivală a americanilor și îndrăznesc să mă aștept la o replică.


Niciun comentariu:
Write comentarii