S-a dat oficial starul pentru acualizarea Nokia 8 la Android Oreo 8.0

S-a dat oficial starul pentru acualizarea Nokia 8 la Android Oreo 8.0

Una dintre temele pe care s-a bătut monedă în promovarea telefoanelor Nokia cu Android lansate anul acesta a fost aceea că vor fi actualizate în timp util la noile versiuni ale sistemului de operare, motiv pentru care acestea oferă o versiune pură de Android, fără bloatware și cu actualizări lunare de securitate garantate.

Astăzi, HMD Global, companie care deține licența asupra brand-ului Nokia, a anunțat disponibilitatea actualizării la Android Oreo 8.0 pentru flagship-ul său Nokia 8. Acest lucru a fost confirmat într-un tweet postat de Juho Sarvikas, Chief Product Officer la HMD Global. Potrivit tweet-ului, compania a ținut cont de feedback-ul utilizatorilor, totul a fost pus la punct și actualizarea este lansată astăzi.

Citește și:
HMD a fost foarte vocal cu privire la intenția de a-și păstra noile telefoane actualizate în timp util. A făcut promisiuni că telefoanele sale vor primi Android Oreo până la sfârșitul anului 2017 și sunt curios dacă se vor ține de cuvânt.


Dacă ai un telefon Nokia 8, acesta va fi actualizat automat și vei primi o notificare atunci când fișierul OTA va fi disponibil la noi în țară. Disponibilitatea actualizării se poate verifica și manual în setările telefonului.

HMD Global a mai anunțat, de asemenea, că Android Oreo va fi disponibil în curând și pe celelalte telefoane. Nu există informații exacte despre data la care va începe actualizarea la Android Oreo și pentru acestea, dar ar trebui să înceapă în scurt timp, pentru că sfârșitul anului se apropie.

Niciun comentariu:
Write comentarii