Razer Phone: smartphone de gaming cu 8GB RAM, baterie de 4.000 mAh și cel mai puternic sunet din toate timpurile

Razer Phone: smartphone de gaming cu 8GB RAM, baterie de 4.000 mAh și cel mai puternic sunet din toate timpurile

Producătorul de accesorii pentru gaming Razer intră oficial în lumea smartphone-urilor. După ce a achiziționat Nextbit în ianuarie, Razer a prezentat primul său smartphone, numit simplu Razer Phone.

Este vorba despre un dispozitiv cu un design fantezist care se diferenţiază prin dotările hardware pentru multimedia care ies în evidenţă când vine vorba mai ales despre jocuri.

Telefonul Razer este realizat dintr-un șasiu complet din aluminiu, are un DAC pe 24 de biți și are două difuzoare stereo frontale cu sunet Dolby Atmos, fiecare cu un amplificator propriu cu certificare THX, certificare care se acordă dispozitivelor cu o calitate foarte bună a sunetului. Compania Razer susţine că „este telefonul care scoate cel mai puternic sunet din toate timpurile”.

Telefonul nu dispune de ieşire audio de 3,5 mm aspect ce este compensat printr-un adaptor USB-C inclus în pachet.


Ecranul este unul de tip LCD de 5.7 inch QHD IGZO cu o gamă largă de culori și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, de două ori mai mult decât întâlnim în mod obișnuit pe orice alt dispozitiv mobil. Acest lucru se numește UltraMotion și a fost dezvoltat în colaborare cu Qualcomm, iar durata de viață a bateriei nu este afectată.

Procesorul este un Snapdragon 835 în sprijinul căruia vin 8 GB de memorie RAM. Spaţiul de stocare intern este de 64 GB şi poate fi extins prin intermediul unui card de memorie micro-SD.

Avem și scanner pentru amprente, care a fost integrat în butonul Power din lateral, în stilul Xperia. Setarea duală a camerei principale constă dintr-un shooter principal de 12 MP f / 1,75 și un obiectiv cu zoom fix de 13 MP f / 2,6 x 2, împreună cu o bliț LED cu două tonuri. Pe partea frontală avem o cameră selfie de 8 MP cu deschidere f / 2.0. 

Razer Phone rulează Android 7.1.1 Nougat cu promisiunea actualizării la Android Oreo 8.0 în primul trimestru al anului viitor. Este livrat cu Nova Launcher Prime Razer Edition.

Bateria are o capacitate de 4.000 mAh care, conform producătorului, asigură o autonomie de 12,5 ore pentru vizionarea filmelor şi 63,5 ore pentru a asculta muzică. Amatorii de jocuri pe telefon se pot aştepta la o autonomie de aproximativ 7 ore.

Razer Phone va putea fi cumpărat din magazinul online al producătorului începând cu 17 noiembrie şi va costa aproximativ 700 de dolari.







Niciun comentariu:
Write comentarii