Files Go este o nouă aplicație de la Google care va ajuta la transferul de fișiere și gestionarea memoriei telefonului

Files Go ese o nouă aplicație de la Google care va ajuta la transferul de fișiere și gestionarea memoriei telefonului

Files Go este prezentată ca o aplicație care te poate ajuta să eliberezi spațiu din memoria telefonului și să îți păstrezi fișierele într-un mod organizat. Îți va recomanda să dezinstalezi aplicații pe care nu le folosești, te va ajuta să scapi de spam și imagini duplicate, să găsești mai rapid fotografiile, videoclipurile și documentele importante, să partajezi fișierele offline, rapid și sigur, și ocupă foarte puțin spațiu, având sub 6MB.

După ce în urmă cu câteva zile apăruseră deja unele zvonuri despre ea, Caesar Sengupta, membru al echipei Google din Singapore, a postat un tweet cu un link pentru aplicația disponibilă acum în Magazinul Play, dovedind astfel că proiectul este unul oficial și că se află în stadiul de testare beta.

Files Go şi este un soi de manager de fişiere care oferă un set de facilităţi ce o recomandă celor care deţin un telefon cu spaţiu de stocare redus. Ea permite utilizatorilor să-şi regăsească şi să-şi gestioneze fişierele stocate pe telefon, să copieze, să mute şi să şteargă imaginile, filmele şi orice alte tipuri de fişiere.


Există, de asemenea, o facilitate de partajare a fișierelor, care este echivalentă cu Android Air Drop: funcționează cu o combinație de Wi-Fi și Bluetooth. Este o funcţie de transfer de pe un telefon pe altul, operaţiunea este gândită pentru a fi uşor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor.

Aplicația Files Go se află în stadiu beta de testare și este disponibilă deja în Magazinul Play pentru Android, pentru a putea fi testată de utilizatori.

Niciun comentariu:
Write comentarii