De astăzi OnePlus 5T este disponibil pentru a fi comandat online

OnePlus 5T este de astăzi disponibil pentru a fi cumpărat

La mai puțin de o săptămână de la prezentarea oficială, așa cum fusese anunțat, OnePlus 5T poate fi comandat online de pe site-ul oficial al producătorului.

OnePlus 5T a fost dezvăluit pe 16 noiembrie într-un eveniment organizat la Brooklyn, New York. După modelul OnePlus 3 și OnePlus 3T, acest ultim smartphone produs de compania din China oferă o serie de îmbunătățiri față de OnePlus 5, în ciuda faptului că apare la doar câteva luni după acesta din urmă.

Cea mai mare diferență o face noul ecran de 6 inch cu un raport de aspect de 18:9, care aduce totodată și scanerul de amprente montat pe partea din spate, pentru prima dată în istoria OnePlus. Restul specificațiilor pentru modelul 5T sunt cam aceleași cu ale predecesorul său, cu excepția senzorului secundar al camerei principale duale care primește un upgrade.


La acest moment este diponibilă și o ofertă specială, o reducere de 50% din pachetul Early Bird care include un protector de sticlă pentru ecranul telefonului.

OnePlus 5T poate fi comandat în Romania de pe site-ul producătorului, pe care îl poți accesa din link-ul sursă, la 499 euro pentru modelul cu 6GB RAM + 64GB memorie și 559 de euro pentru modelul cu 8GB RAM + 128GB memorie de stocare.

Niciun comentariu:
Write comentarii