YouTube testează o opțiune de auto-play a clipurilor pe pagina principală a aplicației pentru Android

YouTube testează o opțiune de auto-play a clipurilor pe prima pagină a aplicației pentru Android

YouTube testează o nouă funcție care presupune redarea automată a videoclipurilor care apar pe pagina principală a aplicației pentru Android. A nu se confunda cu opțiunea deja prezentă pentru redarea automată a următorului clip sugerat după ce s-a terminat cel pe care l-ai urmărit.

Această nouă funcționalitate este pentru videoclipurile care apar în feedul de start, pe pagina principală a aplicației pentru Android. Videoclipurile vor fi redate automat, începând cu primul din partea de sus a ecranului, atunci când deschizi aplicația, și continuând cu redarea primelor clipuri în timp ce derulezi în jos, în timp ce videoclipul anterior va înceta să fie redat.

Clipurile ce vor rula astfel nu vor avea sunet dar va apărea o subtitrare pentru a putea să îți dai seama mai ușor despre conținutul lui.


Noua opțiune se numește Play as you browse (Redare în timp ce răsfoiți) și va putea fi activată/dezactivată în aplicație la Cont -> Setări -> General -> Play as you browse. Aceeași opțiune va putea fi activată doar pentru situația în care ești conectat la o rețea Wi-Fi.

Citește și:
Personal, mi-aș dori ca această opțiune să treacă de faza actuală de teste și să fie implementată pentru toți utilizatorii. Mi se pare o opțiune utilă atât pentru utilizatorul de rând, care poate avea astfel un soi de preview al unui clip, dar și pentru publisheri, care ar avea o nouă opțiune de promovare a conținutului propriu.

YouTube testează o opțiune de auto-play a clipurilor pe prima pagină a aplicației pentru Android

Niciun comentariu:
Write comentarii