Samsung Galaxy J5 (2016) primește actualizarea la Android Nougat 7.1.1

Samsung Galaxy J5 (2016) primește actualizarea la Android Nougat 7.1.1

Este rândul lui Samsung Galaxy J5 (2016) să se bucure de Android Nougat 7.1.1. Zilele acestea compania sud-coreeană livrează pentru acest model de telefon o actualizare care îl va dota cu Android Nougat 7.1.1. dar și cu interfața de utilizator Experience UX 8.5, apărută pentru prima dată pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8.

Se pare că actualizarea a fost livrată pentru început pe telefoanele din Polonia, urmând să fie disponibilă treptat și pentru restul Europei, inclusiv Romania.


În plus față de elementele de noutate specifice Android Nougat 7.1.1, Samsung a inclus în această actualizare și interfața de utilizator Experience UX 8.5 pentru un plus de funcționalități și opțiuni.

Interfața Experience UX 8.5 este mult mai rapidă și mai fluidă decât Experience UX 8.1, care fusese dezvoltată pe Android Nougat 7.0 și a fost disponibilă la început pe Galaxy S8.

Poate dura mai mult de o săptămână până când actualizarea va fi disponibilă și la noi iar disponibilitatea ei poate fi verificată manual în Setări -> Despre dispozitiv -> Actualizări.

Niciun comentariu:
Write comentarii