Digi Mobil lansează VoLTE pe 20 octombrie și îmbunătățește astfel calitatea apelurilor. Vezi telefoanele compatibile

Digi Mobil lansează VoLTE pe 20 octombrie

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fără a mai necesita trecerea automată a terminalului din rețeaua de date 4G către cea clasică pentru voce, 3G.

Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde.

Totodată, convorbirile prin rețeaua 4G au o calitate și claritate a sunetului mult mai ridicate. În plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download și streaming la viteze 4G. Serviciul Voce 4G, precum și activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din ofertă.;


Pentru început, de la 20 octombrie toţi posesorii de terminale Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus vor beneficia de noua opțiune de voce. Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt două dintre cele mai apreciate şi cele mai vândute telefoane din România și astfel se explică această decizie. Cele două telefoanele pot fi achiziţionate de la Digi Mobil în 24 de rate fără dobândă la abonamentele Optim, cu rate direct pe factură.

Alte telefoane din oferta Digi Mobil care sunt compatibile cu tehnologia VoLTE sunt Huawei P10, AllView P7 Pro sau Samsung GALAXY A5 2017. Totuși, doar S8 și S8 Plus vor fi compatibile VoLTE la început.

Niciun comentariu:
Write comentarii