Android Wear 2.0 va primi noi funcții prin Magazinul Play, fără a mai fi absolut necesare actualizările OTA

Android Wear 2.0 va primi noi funcționalități prin Magazinul Play

Sunt vești bune pentru utilizatorii de ceasuri inteligente cu sistem de operare Android Wear. Se pare că update-urile de firmware și funcțiile noi vor fi livrate mai rapid, prin intermediul Magazinului Play integrat, și nu vor mai fi neapărat necesare actualizările OTA (over-the-air) clasice.

În timp ce Android Wear 2.0 nu a avut tocmai primirea pe care Google o sperase și în timp ce watchOS și Tizen OS (livrat de Samsung) se bucură de o popularitate în creștere, iată că dezvoltatorul american contraatacă și oferă utilizatorilor o modalitate de actualizare a smartwatch-urilor mai rapidă.


Hoi Lam a dezvăluit pe Google+ că Android Wear 2.0 are acum posibilitatea de a adăuga noi funcții direct prin intermediul Magazinului Google Play. Asta va oferi posibilitatea de a adăuga în permanență noi funcții fără a fi necesară o actualizare completă a sistemului de operare, accelerând procesul. De fapt, cea mai recentă actualizare, care a început să fie livrată săptămâna trecută, a fost distribuită chiar în acest mod.

Aceasta a venit cu următorul changelog:
  • suport în Agendă pentru aplicațiile de chat third party
  • eliminarea posibilității de a schimba accidental fețele pentru ceas
  • îmbunătățirea vizibilității Magazinului Play (introdus de Android Wear 2.0) pentru utilizatorii noi
  • alte caracteristici și unele remedieri de erori

Niciun comentariu:
Write comentarii