Vrei Android Oreo 8.0 pe telefonul tău? Încearcă LineageOS 15 | Vezi lista telefoanelor compatibile

Vrei Android Oreo 8.0 pe telefonul tău? Încearcă LineageOS 15 | Vezi lista telefoanelor compatibile

Încă nu a trecut o lună de la lansarea Android Oreo 8.0, ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitive mobile dezvoltat de Google, și chiar dacă te numeri printre norocoșii care au un telefon ce va fi actualizat, tot vei mai avea de așteptat până pe la sfârșitul anului, în cea mai optimistă situație.

Așadar, dacă nu ai un dispozitiv Google Pixel sau Nexus compatibil, există șanse foarte mari să aștepți câteva luni bune până când producătorul telefonului tău îți va livra actualizarea și asta numai dacă dispozitivul este dintre cele de generație nouă și se bucură încă de atenția lui.


LineageOS 15 este cea mai nouă versiune a popularului ROM personalizat ce continuă într-un fel tradiția CyanogenMod și se bazează pe Android 8 Oreo. Comunitatea XDA pune deja la dispoziție build-uri neoficiale, astfel încât să poți descărca și instala Android Oreo pe smartphone-uri mai vechi care nu vor primi niciodată o actualizare oficială la Android Oreo de la producător.

Citește și:
Astfel, dacă faci parte din categoria entuziaștilor, ai o șansă de a încerca ultima versiune Android pe telefonul tău. 


ATENȚIE!
Acestea sunt build-uri neoficiale și vor conține, probabil, bug-uri putându-se dovedi inutilizabile pentru o perioadă mai lungă de timp. Citește cu atenție detaliile despre ROM și instrucțiunile de instalare.

Citește și:
Iată o lista cu dispozitivele pentru care există astfel de build-uri LineageOS neoficiale:

ASUS

HTC

LeEco

Lenovo/Motorola

Nexus

OnePlus


Samsung

Sony

Wileyfox

Xiaomi

YU

Aceeași listă poate fi consultată și în link-ul sursă.

LineageOS 15 este departe de a fi finalizat și nu oferă încă o experiență stabilă și fără erori. Aceste build-uri nu sunt nici stabile și nici nu au încă 100% din caracteristici. 

La doar cateva săptămâni de la lansarea oficială a codului final AOSP al sistemului Android 8.0 Oreo, nu ne putem aștepta ca ROM-urile bazate pe acesta să fie stabile. 

Niciun comentariu:
Write comentarii