Samsung Galaxy Note 8 câștigă titlul Gadget of the Year la India Mobile Congress

samsung galaxy note 8

Samsung Galaxy Note 8 a fost desemnat gadget-ul anului ("Gadget of the Year") la India Mobile Congress 2017, congres ce s-a încheiat recent și a fost la prima ediție organizată vreodată în această zonă a lumii cu o populație peste medie.

Potrivit juriului care a votat pentru acest titlu, telefonul a obținut premiul, în principal din cauza optimizării "Make for India" a asistentului virtual Bixby, care îi permite să înțeleagă diferitele accente din India.


Galaxy Note 8 este cel mai nou flagship al companiei coreene Samsung și se pare că a devenit rapid un mare succes, fiind desemnat în mai multe rânduri, de diferite publicații online, cel mai bun telefon al anului 2017.

Galaxy Note 8 continuă seria Galaxy Note după eșecul Note 7, care a avut probleme serioase la bateria cu care era echipat, raportându-se numeroase cazuri în care a explodat. În aceste condiții, cu așteptări mult crescute de această dată, Note 8 reușește să confirme cumva prestigiul companiei Samsung și să șteargă din rușinea Note 7.

Niciun comentariu:
Write comentarii