Orange lansează pachetul Orange Love cu telefonie mobilă, internet și TV la doar 8 euro

orange love

La început de toamnă Orange vine cu o nouă ofertă și propune clienților deja abonați la telefonie mobilă un pachet complet de servicii care include la pachet internet fix și cablu TV.

Așadar, telefonie mobilă, cablu TV și internet fix, totul pe o singură factură și într-un singur pachet pornind de la prețul de 8 euro pe lună. La acest preț se oferă, pe lângă abonamentul de telefonie mobilă deja existent, internet prin fibră cu viteză de download de până la 300 Mbps și cablul TV cu 54 de canale ce pot fi accesate și pe platforma Orange TV Go (TV pe mobil sau laptop) fără costuri suplimentare.



Dacă vrei cel mai mare pachet de programe TV, va trebui să mai adaugi la costul facturii 3 euro în plus pe lună şi primești 119 canale. De asemenea, la internetul prin fibră, poţi opta pentru pachetul cu viteze de download de până la 1000 Mbps, tot pentru încă 3 euro suplimentar.

Odată cu achiziţia internetului prin fibră, ca bonus, ți se va dubla și traficul de internet mobil pe care îl aveai inclus. Familiile cu două sau mai multe abonamente Orange vor primi cu pachetul Orange Love și 50 GB de internet mobil în fiecare lună, pentru toţi membrii.

În concluzie, poți opta pentru Orange Love la următoarele prețuri și beneficii:
  • Abonamentul de telefonie mobilă + 8 euro pentru internet fix cu viteze de până la 300 Mbps și cablu TV cu 54 canale
  • Abonamentul de telefonie mobilă + 11 euro pentru internet fix cu viteze de până la 300 Mbps și cablu TV cu 119 canale
  • Abonamentul de telefonie mobilă + 11 euro pentru internet fix cu viteze de până la 1000 Mbps și cablu TV cu 54 canale
  • Abonamentul de telefonie mobilă + 14 euro pentru internet fix cu viteze de până la 1000 Mbps și cablu TV cu 119 canale
Vezi toate detaliile pe site-ul Orange în link-ul sursă.

Niciun comentariu:
Write comentarii