MATRIX PowerWatch - Primul smartwatch din lume pe care nu trebuie să-l încarci niciodată

MATRIX PowerWatch, smartwatch

MATRIX PowerWatch este un proiect menit să rezolve una dintre cele mai mari probleme ale utilizatorilor de smartwatch, respectiv autonomia bateriei și timpul petrecut pentru încărcarea acesteia.

MATRIX PowerWatch este primul smartwatch din lume pe care nu trebuie să-l încarci. Alimentat de căldura corpului, ceasul inteligent măsoară caloriile arse, nivelul de activitate și calitatea somnul folosind noua tehnologie termoelectrică.


Acesta va fi capabil să se alimenteze aproape exclusiv din energia termică a corpului uman, indicând în același timp pe ecran cât de multă energie emană corpul tău. Asta pare cumva o idee preluată din filmul Matrix în care se miza pe ideea că oamenii vor ajunge doar sursă de energie pentru mașini.

PowerWatch se încarcă din căldura corpului, iar când îl dai jos, datele tale sunt salvate în memoria internă și intră în modul sleep. Când îl pui înapoi la mână continuă de unde a rămas. Include până și un sistem de măsurare a energiei electrice degajate de corpul tău.

MATRIX PowerWatch, smartwatch

În privința celorlalte particularități, Matrix PowerWatch e un ceas care pare bine construit, cu un design frumos și elegant realizat cu atenție la detalii, cu carcasă metalică din aluminiu, opțiuni wireless de conectare la smartphone cu ajutorul unei aplicații Android dedicate, skin-uri pentru fețele ceasului, funcții de monitorizare a activității fizice zilnice și rezistență la apă la o adâncime de până la 50 de metri dobândită ușor pentru că nu are mufă pentru încărcare.

MATRIX PowerWatch

Dacă îl porți mereu, nu va fi niciodată nevoie să îl încarci, căldura emanată de corp fiind suficientă pentru a funcționa.

Smartwatch-ul va fi disponibil în două variante: PowerWatch și PowerWatch X ce vor avea următoarele SPECIFICAȚII:

MATRIX PowerWatch

PowerWatch se va livra din luna octombrie și costă la precomandă 139$ iar PowerWatch X se va livra din luna noiembrie și costă la precomandă 179$.

Niciun comentariu:
Write comentarii