Essential Phone va fi actualizat la Android Oreo 8.0 într-o lună sau două

Essential Phone va fi actualizat la Android Oreo 8.0 într-una sau două luni

Essential Phone telefonul companiei Essential deținută de Andy Rubin, unul dintre creatorii sistemului de operare Android, va primi destul de curând actualizarea la Android Oreo 8.0, ultima versiune publicată de Google acum aproximativ trei săptămâni.

Rebecca Zavin, VP of Software la Essential, a precizat în cadrul unui Reddit AMA ("Ask Me Anything") realizat alături de Andy Rubin, fondatorul companiei, că telefonul va primi actualizarea într-o lună sau două.


Acesta este un interval de timp destul de scurt și ar fi de dorit ca și alți producători să se preocupe atât de mult de actualizarea dispozitivelor proprii. Este adevărat că Essential și-a propus de la bun început ca telefonul lor sa fie actualizat foarte repede și chiar l-au promovat astfel.

Essential lucrează, de asemenea, la un accesoriu audio de înaltă calitate, care va avea o mufă de 3,5 mm pentru căști și un DAC. Acesta va fi conectat cu ajutorul celor două știfturi magnetice din spatele telefonului.

Subiectul jack-ului pentru căști lipsă a fost destul de discutat și se pare că dacă acesta ar fi fost păstrat ar fi trebuit să se renunțe la 10% din capacitatea acumulatorului sau să mărească ecranul. 

A fost dezbătut și subiectul disponibilității dispozitivului în Europa, în legătură cu care s-a menționat că este una dintre prioritățile interne ale companiei. Deocamdată acesta este disponibil doar in SUA la prețuri ce se învârt în jurul a 700 de dolari.

Niciun comentariu:
Write comentarii