Sygic implementează Serviciul de Parcare în Timp Real prin intermediul Parkopedia


Locurile de parcare în orașele mari devin nu doar din ce în ce mai greu de găsit dar și din ce în ce mai scumpe.

Cu Serviciul de Parcare în Timp Real, Sygic GPS Navigation îi ajută pe șoferi să găsească mai ușor locuri de parcare, ba chiar pe cele mai ieftine dintre acestea.

Sygic a încorporat Parkopedia în propria aplicație de navigare GPS, astfel încât, oricine să poată găsi și rezerva un loc de parcare direct din aplicația Sygic, fără să fie nevoit să utilizeze mai multe aplicații în timp ce este în mișcare.


Sygic, cel mai avansat sistem de navigare offline pentru Android, cu peste 200 de milioane de utilizatori în întreaga lume, permite acum conducătorilor auto să găsească cel mai ieftin și cel mai apropiat loc de parcare disponibil pentru destinația lor, să îl achite și să navigheze direct la locul de parcare. Fiecare utilizator Premium al acestei aplicații poate acum să se bucure nestingherit de navigarea către cele 60 milioane de locuri de parcare Parkopedia din 8 mii de orașe din 75 de țări din toată lumea, inclusiv România.

Citește și:
Sygic GPS Navigation este o aplicație de navigare cu hărți offline special optimizată pentru a funcționa prin intermediul telefoanelor mobile Android.

Niciun comentariu:
Write comentarii