Noua versiune a interfeței UX de pe LG V30 va aduce funcții ca Floating Bar, Face/Voice recognition și un Always-on-Display îmbunătățit


Cu aproximativ două săptămâni înainte de prezentarea oficială, compania sud-coreeană LG a împărtășit câteva informații despre software-ul cu care va fi echipat noul lor dispozitiv - LG V30.

În ceea ce privește interfața de utilizator, acesta va face saltul la o nouă versiune numită UX 6.0+ care va aduce cu sine mai multe noutăți.

Se pare că LG a renunțat la ecranul secundar pentru V30 (definitoriu odinioară pentru seria V - LG V10, LG V20) și introduce un Floating Bar (bară plutitoare) care va permite accesarea mai rapidă a unor funcții sau aplicații, ceva asemănător cu ecranul edge de la Samsung.


Bara, care este semi-transparentă, poate fi utilizată pentru a accesa funcții sau aplicații frecvent utilizate iar în cazul în care nu ai nevoie de ea, poate fi ascunsă prin glisare spre marginea ecranului.

Funcția Always On Display va putea afișa în afara ceasului și chestii ca Quick Tools, Music Player sau chiar o fotografie personală.

Citește și:
Pe de altă parte, funcția de recunoaștere facială va permite deblocarea dispozitivului chiar și atunci când afișajul este oprit.

LG V30 va avea un ecran QHD+ de tehnologie OLED cu o diagonală de 6 inch, 6 GB memorie RAM și un procesor Snapdragon 835.

Niciun comentariu:
Write comentarii