Ulefone T1: design familiar, 6 GB RAM, cameră foto duală, Android 7.0 Nougat și husă din piele în pachet


Ulefone T1 este oficial și, în mod surprinzător, compania chineză vine cu un telefon nou care are un design aproape identic cu unul anterior, și mă refer la Ulefone Gemini Pro.

Cel mai nou smartphone al producătorului chinez care se laudă a fi "one of the biggest manufacturers of high-quality mobile devices and accessories in China" aduce în același timp un design care seamănă și cu Iphone 7 dar și cu OnePlus 5.


Ulefone T1 este dotat cu un ecran cu o diagonală de 5.5 inch cu rezoluţie FullHD (1920x1080) cu sticlă curbată 2.5D Corning Gorilla Glass 3, 6GB memorie RAM și 64GB spaţiu de stocare, un procesor MediaTek Helio P2, cameră foto duală (16MP + 5MP), baterie cu o capcitate de 3680 mAh, scanner de amprente şi Android Nougat 7.0.

Telefonul Android beneficiază de slot pentru card microSD de până la 256GB, are 8.45 mm grosime şi o greutate de 181 g.

În cutia în care se comercializează se vor găsi inclusiv o husă din piele, un adaptor USB Type-C la MicroUSB, dar și o folie de protecție pentru telefon.

Nu există informaţii despre prețul la care se va comercializa Ulefone T1, însă, probabil, se va situa în jurul a maxim 200 de dolari la precomandă.




Niciun comentariu:
Write comentarii