Hydrogen One: telefon Android modular care redă holograme și costă 1200 de dolari



Compania RED este un cunoscut producător de camere video de cinema care își exprimase în trecut dorința de a intra pe piața telefoanelor mobile însă pentru a-și folosi experiența ca atu și pentru a livra un dispozitiv capabil să filmeze 6K.

Hydrogen One este un telefon Android produs de RED care, în baza unui algoritm patentat și încorporat în sistemul de operare, convertește sunetul stereo în audio multidimensional. Mai important este faptul că telefonul este, de asemenea, modular, permițând atașarea unor accesorii pe viitor.


În ceea ce privește specificațiile, nu s-au dezvăluit prea multe informații, cu excepția faptului că diagonala ecranului capabil de a afișa holograme, va fi de 5.7 inch și că va exista un port USB-C. În imaginea publicată astăzi se observă și o mufa de 3.5mm pentru căști audio dar și o cameră foto cu un obiectiv generos pe partea din spate.

Telefonul se va comercializa în două versiuni, una mai ieftină, cu carcasă de aluminiu, la prețul de 1195 de dolari și una mai scumpă, cu carcasă din titaniu, la prețul de 1595 de dolari.

THE WORLD’S FIRST HOLOGRAPHIC MEDIA MACHINE.
IN YOUR POCKET. NO GLASSES NEEDED.

Compania a mai anunțat că prețurile actuale sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp pentru precomenzi și doar pentru piața din SUA. Livrările se așteaptă să înceapă în primul trimestru al anului 2018.

Niciun comentariu:
Write comentarii