Bluboo S8 - o clonă chinezească de lux pentru Samsung Galaxy S8


Bluboo este un brand care deseori lansează telefoane cu hardware ce clonează telefoane de top, cărora le oferă un preț mult mai atractiv, renunțând la standardul calității materialelor folosite și folosind o configurație hardware ușor mai ieftină și mai puțin performantă.

Totodată, Bluboo este printre puținele companii de acest gen care adoptă foarte rapid noile tehnologii și trenduri în materie, cum ar fi camera duală sau ecranul cu margini foarte înguste.


Următorul model din portofoliul acestui producător chinez ar putea fi Bluboo S8, un model foarte asemănător cu Samsung Galaxy S8.

Bluboo S8 va avea un ecran aproape identic cu al modelului Galaxy S8, inclusiv un raport de 18:9. Ecranul va avea o diagonală de 5.7 inch și o rezoluție HD de 1440 × 720 pixeli. Va fi echipat cu procesor Helio X30, procesor poziționat ca vârf de gamă al Mediatek, și memorie RAM de 4 GB/64 GB stocare sau 6 GB/128 GB stocare. Camera principală duală va folosi un senzor Sony IMX214 ce combină un senzor de 13 Megapixeli cu alt senzor secundar de 3 Megapixeli și va avea bliț cu LED dublu.

Telefonul Android va fi lansat până la sfârșitul lunii iulie și în prezent se află în teste.


Niciun comentariu:
Write comentarii